duminică, 31 mai 2020

Roxana Vancea, probleme după slăbit! Vedeta a scăpat de kilograme, dar și de... sâni! „Sunt lăsați maxim”


Întreg showbiz-ul a fost uluit după ce Roxana Vancea a slăbit miraculos! Frumoasa brunetă a scăpat de kilogramele în plus și a ajuns la o siluetă de invidiat. În același timp, vedeta s-a confruntat și cu o problemă destul de serioasă: sânii ei i s-au lăsat extrem de mult. Iată ce a spus soțul său despre asta!

Roxana Vancea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Oriunde își face apariția, celebra brunetă este apreciată atât pentru personalitatea sa puternică, cât și pentru frumusețea sa răvășitoare. Deși acum are o siluetă ca trasă prin inel, lucrurile nu au stat așa dintotdeauna, motiv pentru care a avut serios de muncă!

>> Cum să slăbești 43 kg și să începi din nou o viața normală >>

De-a lungul carierei sale, Roxana Vancea a fost mereu un exemplu de femeie puternică și asumată, pentru că tot ceea și-a dorit, a și pus în aplicare, în ciuda dificultățile. Astlfel, deși ajunsese la o greutate considerabilă față de cea de acum, vedeta și-a pus toată ambiția la bătaie și a reușit să ajungă la rezultatul dorit.

Odată cu această slăbire, Roxana Vancea a avut parte însă și de o problemă. Sânii săi au „scăzut” vizibil, lucru pe care fanii l-au și observat, întrebându-se astfel dacă nu cumva s-a operat.
„Am văzut o diferență mare la sâni (înainte să slăbești și după). Te-ai operat?”, a întrebat-o un fan pe Instagram.

Roxana Vancea a făcut imediat lumină în acest caz și a spus că nu și-a făcut nicio intervenție la nivelul sânilor, ci pur și simplu s-au lăsat după ce a slăbit.
„Nu m-am operat. S-au dus naiba de tot când am slăbit. Soțul meu mi-a zis ieri că sunt lăsați maxim, mai mult de atât nu se poate să fie lăsați”, a fost replica vedetei.

Citeste si: