duminică, 31 mai 2020

Iată, cinci motive pentru care să porți sneakerși vara asta


După mai bine de două luni de stat acasă, a venit momentul să te gândești din nou la încălțările pe care vrei să le porți în această vară. Știm că probabil visezi la o pereche de sandale sexy, dar noi te sfătuim să începi cu o pereche de teniși cât mai confortabili dar și stylish în același timp.

Iată și cinci motive pentru care să porți teniși în această vară:

Se potrivesc cu orice!
Da, este adevărat, poți purta sneakerșii chiar și cu o rochie din paiete. Îi vei conferi un aer cool și vei fi considerată o deschizătoare de drumuri în materie de modă!

Poartă tenișii la birou!
Cu un costum masculin cu pantaloni lungi sau scurți, o cămașă albă și o cravată neagră, tenișii tăi pot migra ușor în zona de birou. Iar dacă mai nou biroul tău înseamnă mai degrabă întâlniri în aer liber atunci alegerea sneakerșilor este și mai justificată.


Ciorapii albi
Ei bine, nu oricare dintre voi este dornică să poarte ciorapi albi optezeciști (așa cum o făcea Melanie Griffith în filmul Working Girl), cu o fustă creion și un tricou alb. Dar dacă vrei să fii diferită și dacă ai curaj, încearcă provocarea noastră.

All nude
O ținută bej din cap până în picioare, formată din pantaloni de doc, un top și un sacou oversized, se va potrivi de minune cu o pereche de sneakers albi imaculați.

The little black dress
Ce zici dacă porți rochia ta favorită din dulap, cea în care te simți cel mai confortabil, dar care îți și avantajează silueta, cu o pereche de sneakerși negri? Pentru un plus de fun, poartă două brățări aurii pe glezne. Look-ul tău va căpăta brusc un aer glam, dar extrem de actual.