duminică, 31 mai 2020

Oana Radu și iubitul au planuri mari! Vor să facă un copil, după nuntă!


Pare-se că Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, sunt mai pregătiți ca niciodată să facă marele pas! Cei doi au vorbit deschis atât despre nuntă, care va avea loc mai repede decât se aștepta toată lumea, cât și despre... copil! 

A suferit enorm după ce fostul iubit, Alin, și-a pierdut viața, dar acum e clar că Oana Radu și-a regăsit fericirea. Artista și iubitul ei au vorbit despre nuntă și despre copil.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu fac nunta anul acesta

Sunt împreună de jumătate de an, dar simt că sunt făcuți unul pentru celălalt, motiv pentru care, recent, vedeta a fost cerută în căsătorie de Cătălin Dobrescu și au și început să își facă planurile de nuntă.

 >> Rochii de mireasa, rochii de seara, rochii de ocazie si bijuterii mireasa >> 

„Mă mărit anul asta. Să vedem. Dacă se leagă astrele poate cine știe”, a spus Oana Radu pe Instagram.
În ceea ce privește un viitor copil, Cătălin Dobrescu, iubitul Oanei Radu, a fost cel care a dat toate răspunsurile. El s-a arătat foarte entuziasmat de idee, în timp ce artista a dat de înțeles admiratorilor că în prezent nu se simte 100% pregătită. 

„Cum să nu îti dorești un copil? Acum, peste o lună, peste trei ani. Logic că îți dorești un copil”, a spus Cătălin.
Oana Radu și Cătălin Dobrescu formează un cuplu de la finalul anului trecut. Relația lor a început la câteva luni după ce Alin Suflea, fostul iubit al artistei, a fost incendiat de un vecin, în scara blocului în care locuia în Craiova.