duminică, 27 septembrie 2020

Un nepot observă că, bunicul său arata destul de încordat, îi pune o întrebare: "Care este diferența dintre „Soție” și „Prietenă?”"


Un nepot observă că, bunicul său arata destul de încordat, astfel încât să spargă gheața, îi pune bunicului său o întrebare, în timp ce se întoarcea de la școală... 
- Care este diferența dintre „Soție” și „Prietenă?” Bunicul s-a gândit un minut și a simplificat astfel explicația
- Ascultă fiule: Soția este ca un TV și prietena este ca un MOBIL. Acasa te uiți la TV, dar când ieșiți, va luați mobilul. Uneori te bucuri de televizor, dar de cele mai multe ori, te joci cu mobilul tău. 
Televizorul este gratuit pe viață, dar pentru MOBIL, dacă nu plătiți, serviciile vor fi încheiate. Televizorul este mare, voluminos și de cele mai multe ori vechi. Dar mobilul este draguț, subțire, curb, înlocuibil și portabil
Costurile operaționale pentru TV sunt adesea acceptabile, dar pentru MOBIL este adesea ridicat și exigent. 


Televizorul are telecomandă dar MOBILUL nu. 
Cel mai important, pe MOBIL avem o comunicare cu două sensuri (vorbești și asculți), dar cu televizorul, trebuie să asculți doar (indiferent dacă vrei sau nu)! 
Ultimul, dar nu cel din urma! Cu toate acestea, televizoarele sunt superioare, deoarece televizoarele nu au viruși, dar de multe ori MOBILELE fac. 
Iar telefoanele mobile pot fi si ușor sparte sau furate. 
Aveți grija. Stați doar la TV!😅😇😆
Este un banc tratati-l ca atare!

Citește și: