miercuri, 29 ianuarie 2020

Loredana Groza, mai sexy ca niciodată! Nu te-ai fi aşteptat la aşa o fotografie

Loredana Groza este una dintre cele mai excentrice apariţii din lumea mondenă! Recent, blondina a postat o fotografie prin care demonstrează din nou sex-appeal-ul de care dă dovadă!

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pe lângă talentul şi vocea de care dă dovadă, blondina este de-o frumuseţe uimitoare la 50 de ani. Are o siluetă perfectă, fiind invidiată de majoritatea tinerelor din zilele noastre.

Pentru că mereu a fost întrebată cum reuşeşte să se menţină, Lori a dezvăluit secretul unui trup fără pic de grăsime. Pe lângă alimentaţia sănătoasă, vedeta pune foarte mult accentul şi pe sport.

>> Cum să slăbești 43 kg și să începi din nou o viața normală >>

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios", susţine cântăreaţa.

Artista este foarte activă pe reţelele de socializare, fiind în permanenţă în contact cu fanii ei. Recent, pe contul de Instagram a postat o fotografie prin care a reuşit să strângă toate privirile. Cu toate că avea un maieu negru, până la gât, puţin mai transparent, sânii blondinei au ieşit în evidenţă, chit că a vrut sau nu asta.

Fanii au fost înnebuniţi după postarea artistei, care a strâns deja peste 5.000 de aprecieri. Cât despre comentarii, ce să mai vorbim.. „Superbi, ca si acum 20 de ani / Ce cruciulița frumoasa /  cum sa fii atat de sexy si superba ?”, au fost doar câteva dintre reacţiile celor care o apreciează pe Lori.

Citește și