miercuri, 13 noiembrie 2019

Cum arată Andreea Raicu nemachiată, la 42 de ani. Se vede sau nu vârsta?

Are 42 de ani, rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România, iar toată lumea știe cât de mult este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat. Andreea Raicu este o fană a tot ce înseamnă natural, inclusiv când vine vorba de înfățișarea ei. Drept urmare, nu se teme să se expună așa cum este ea, fără machiaj și fără filtre „colorate”.

Recent, Andreea Raicu a postat o fotografie în care specifică faptul că nu are niciun strop de machiaj. Și, zicem noi, nici n-are nevoie! Cu un zâmbet larg și cu un chip care radiază, vedeta dovedește că nu este perfectă, dar că acest lucru nu contează deloc.

Cum arată Andreea Raicu fără machiaj
În jurul ochilor, se pot vedea niște mici riduri, semn că Andreea Raicu clar nu arată ca o puștoaică de 20 de ani și că se mândrește, totuși, cu asta.

În schimb, are un zâmbet radiant și un ten ușor de invidiat, iar admiratorii virtuali au avut multe complimente la adresa pozei.

>>  Folosind această metodă veți arăta mai tânără cu 15 ani  >>

Pasiunea neștiută a Andreei Raicu
Pe lângă faptul că este o adeptă a vieții echilibrate, Andreea Raicu mai are o pasiune... pământească, să zicem așa. Vedeta a mărturisit că este o mare iubitoare de pantofi și că chiar are o impresionantă colecție.

„Mie îmi plac enorm pantofii. Preferam să îmi cumpăr o pereche de pantofi în loc de orice altceva. Am mulţi, dar port doar câteva perechi. Port foarte des pantofi sport”, mărturisea Andreea Raicu, pentru Antena Stars.

Citeste si: